(Laser) Graveren

Modernste computergestuurde apparatuur

Repko Graveerbedrijf werkt met de modernste computergestuurde apparatuur, bestaande uit een diverse Gravograph diep frees (CNC) – graveermachines en de bijbehorende software, en ook wordt er nog steeds met  “antieke” Pantograph – graveermachines gegraveerd. Daarnaast hebben we laser – graveermachines tot onze beschikking welke de mooiste gravures in/op hout , glas, leer, acrylaat, aluminium en rvs kunnen maken.

Bij Repko Graveerbedrijf kunt u gerust uw graveeropdracht plaatsen, wij zijn gespecialiseerd in graveren in: alle Roestvrijstaal (RVS), staal, ijzer, messing, aluminium, kunststof, acrylaat / perspex, trespa, zirkonium, koper, Resopal, Rowmark, Gravoply, Gravoglas, vlak- en rond glas en hout. Bijvoorbeeld: rondgravures in scheepsbellen en cilinders, lasergravures in spiegels en overig glas- en houtwerk.

Ook in bijzondere,  grote of kleine door de klant aangeleverde objecten lukt het ons in 99 % van de gevallen om een gravure te plaatsen.

Bekijk de voorbeelden voor een impressie van al wat mogelijk is, wij leveren ook naamborden naamplaten en pictogrammen in emaille.